неділю, 5 грудня 2021 р.

Інклюзивний дитячний інформаційно-розважальний проєкт "Дитляндія"

 У рамках тижня інклюзивного навчання учні школи ознайомилися із інлюзивним дитячим інформаційно-розважальним телепроєктом "Дитляндія".

Знайомила із проєктом педагог реабілітаційного центру "Гармонія" ім. Р. Панасюк Оксана Крижанівська. 



Освітній інклюзивний проєкт «Дитляндія» - створення якісного та інклюзивного контенту в інформаційному просторі для висвітлення інклюзивних умов для рівноправного розвитку дітей з інвалідністю та без. Виконавцем проекту виступив центр реабілітації «Гармонія»ім. Р. Панасюк за підтримки Посольства Великої Британії в Україні.

Учні преглянули один із випусків проєкту, та змогли особисто поспілкуватися із ведучою "Дитляндії" ,ученицею нашого закладу, Яною Вербою.

 Учні з інвалідністю та їх однокласники, зацікавилися проєктом, та навіть спробували спілкуватися мовою жестів, яка демонструвалися у випуску. 

Пропонуємо і Вам ознайомитися із проєктом перейшовши за посиланням на YouTube канал "Дитляндія".  https://www.youtube.com/channel/UCxbt02BRSldNvq9CuaSjfog




Ведуча проєкту Яна Верба
та Оксана Крижанівська



Немає коментарів:

Дописати коментар

Від теорії до практики

 15 лютого асистенти вчителів Кльоцко Богдана Миколаївна та Зіньківський Леонід Леонідович разом із заступником директора з навчально-виховн...