середа, 9 грудня 2020 р.

Звіт щодо проведення тижня інклюзивної освіти в КЗ «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №33 ВМР»

 Відповідно до  плану роботи КЗ « ЗОШ І-ІІІ ступенів  №33 ВМР» на 2020/2021 навчальний рік   проведено тиждень інклюзивної освіти,  який проходив з 30.11.2020 р.  по 04.12.2020 р., під девізом «Моя школа відкрита для всіх» . У  рамках тижня  вчителі,  асистенти вчителів,учні та батьки ознайомилися з принципами та завданнями інклюзивного навчання, методами виховання у школярів почуття добра, милосердя, чуйності  до дітей з особливими освітніми  потребами.

Учні школи були задіяні у різноманітних заходах ,метою яких - було розширити  свої знання про поняття «людина з особливими освітніми  потребами». Протягом тижня  були  проведенні години спілкування «Мені це потрібно, адже я такий, як ти», продемонстровано мультфільм створений учнями з ООП « Ми – супергерої»  та відеофільм « Дивись на нас, як на рівних», проведено майстер класи з пісочної терапії, полімерної глини, майстер клас по  створенню лепбуку , а також майстер клас для асистентів вчителів по альтернативній комунікації « Пекси. РАС», організовано виставку робіт дітей з ООП «Наші таланти» , проведено заняття по сенсорній інтеграції з учнями з ООП та тренінг з батьками дітей з ООП « Вчимось жити з дітьми»

 Тиждень був дуже насиченим , змістовним, цікавим  та емоційним .

 Також хотілося б сказати, що не тільки в рамках тижня інклюзивної освіти   дітей з особливими потребами, які знаходяться на  інклюзивній формі навчання ми залучаємо до шкільних справ, насправді це відбувається постійно.  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Від теорії до практики

 15 лютого асистенти вчителів Кльоцко Богдана Миколаївна та Зіньківський Леонід Леонідович разом із заступником директора з навчально-виховн...