вівторок, 9 листопада 2021 р.

 Завдання педагога «йти у ногу з часом» та оволодівати новими, прогресивними формати та методами роботи.

4 листопада 2021 року в закладі відбувся методичний захід для асистентів вчителів, класних керівників інклюзивних класів, психолога.

На захід була запрошена тренерка із центру реабілітації «Гармонія» Тетяна Тетер, яка розповіла педагогічним працівникам про методику «Нумікон», а також провела практичне заняття, на якому асистенти учителів мали можливість на собі відчути переваги нової прогресуючої методики «Нумікон», яка зарекомендувала себе у багатьох навчальних закладах світу як ефективний шлях до вивчення основ математики для діток. 

Програма навчання Numicon дуже ефективна для дітей з особливими потребами. Нумікон використовується батьками і педагогами для навчання математики дітей з будь-якими можливостями в усьому світі.

 Отже, під час методичного заходу, педагогічні працівники вчергове розширили свій професійних кругозір та додали ще одну методику роботи у свою скарбничку.







Немає коментарів:

Дописати коментар

Від теорії до практики

 15 лютого асистенти вчителів Кльоцко Богдана Миколаївна та Зіньківський Леонід Леонідович разом із заступником директора з навчально-виховн...